KÉSZ Akadémia
Ok

Az alapítványról

Magyarország egyik legnagyobb, szegedi székhelyű építőipari vállalata, a KÉSZ  Csoport révén, a térség labdarúgásának fejlesztése és az egészséges életmódra nevelés érdekében megalakult a

KÉSZ LABDARÚGÓ AKADÉMIA ALAPÍTVÁNY.

A közhasznú alapítvány a szegedi városi és kistérségi intézményfenntartókkal (önkormányzatokkal) együttműködési megállapodást kötött arra vonatkozóan, hogy 2008 őszén több általános- és középiskolában labdarúgó osztály indulhat. Az ide felvételt nyert tanulók hetente 4-5 tanórában, az órarendbe illeszkedően, szakirányúan képzett testnevelő tanár irányításával foglalkoznak ezzel a szép sportággal.

A labdarúgó osztályok a jelentkezésektől függően indulhatnak el. Külön labdarúgó osztály az általános iskolák közül a Makkosházi általános iskolában, a középiskolák közül a Deák és az Eötvös gimnáziumban  indul. Az akadémiai rendszerhez tartozó többi általános iskola ( Gregor, Orczy, Jerney, Tisza-parti, Kossuth, Tabán, Sándorfalva,  első és másodikos osztályosainak számára  speciális labdarúgó képzés került az órarendjükbe az intézmény igazgatóival külön-külön egyeztetve.


nyil
Hátország: szombaton búcsúzik az évtől az Interliga

nyil
KÉSZ KUPA 2012. október 13–14.

nyil
Szép szegedi sikerek a Cordial Kupán
A csapatHajráMegnyitó